güniçinde dışardaysam eve gelip fırına vermesi 10 dakikamı alıyor
pişme süresindede lezzetli bir salata yapıyorum
masaya oturup bu lezzetli balığı yemek için 1 saatiniz var;)))
kolay gelsin
- 4 adet alabalık
- yarım çay bard sıvıyağ
- yarım çay bard limon suyu
- 1 tatlı kaşığı tuz
- karabiber,kırmızı biber
- arzuya göre defne yaprağı
- fırın poşeti
yapımı
- balıkları yıkayıp kuruluyoruz(ben kılçıklarını temizletiyorum bu şekilde çocuklar rahat yiyebiliyorlar)
- yağı ,limon suyunu ,tuzu ve baharatları karıştırıyoruz balıkların her tarafına karışımdan sürüyoruz
- fırın poşetlerinin içine yerleştiriyoruz(ben bir poşete 3 balık yerleştirdim)
- defne yaprağının aromasını seviyorsanız 1er yaprak poşetlere yerleştirin
- fırını 180 -200 dereceye ayarlayın yaklaşık 40 dak pişirin.
No comments:
Post a Comment