bence yoktur olsa aklım hayalim almaz ;))
sabah kalvaltısında öğle yemeğinde aksam sofrasında
büyük bir iştahla yerim hiiiiiçde sorun etmem o anın lezzeti bana yeter ve artar;))(kilo olarak)
kayseri mantısının adı bir kaşıkda 40 mantı sığacak ölçüsüyle bilinsede bir kaşıkta 4 mantı da kabul görür;)
önemli olan lezzetidir yoğurdun kıvamı sarımsağın lezzetı yakılan tereyağın aramosıdır.....
belki de en önemlisi sevdiklerinle bir sofrada oturup muhabbetle yenmesidir..........
anlayacağınız ben bir mantı aşığıyım......
ama ben mantıyı tek başına oturup yemeyi sevmem
annemin pişirdiği ve kızkardeşlerimle paylaştığım sofradaki lezzeti severimm
londra da arkadaşlarımla sabah kahvaltısında toplanıp benim yoğurduğum mihribanımın açtığı
sebihamın kapattığı mantıları severim ;)))))
ne çok anım varmış mantıyla alakalı
ben paylaşmayı seviyorum
yemeğimi ,sevinçlerimi,hüzünlerimi,sohbetimi,dostlarımı ve mantımı ;))))
bugün tarif vermedim
biraz nostalji yapayım dedim ......
No comments:
Post a Comment