Wednesday, December 2, 2009

arnavut ciğeri


dadadadaaa;)
küçük kızım sevdiği şeyleri bize gösterirken böyle takdim ediyor;))
bende bunu sevdim ve size kızım gibi takdim ediyorum dadadadaaa
bizim evde ciğer pişmez kurban ve kayınpederim vesilesi ile pişti
ve severek yedik yapımı basit belki tarif için geç kaldım ama arşivde bulunsun istedim ...

 malzemeler
  • 300 gr dana ciğeri
  • 1 çay bard un
  • tuz, kırmızıbiber
  • kızartmak için sıvıyağ
  • servis yaparken kızarmış patates  ve maydonozlu soğan
yapılışı
  1. ciğerin zarını soyup yıkayın küçük küpler şeklinde doğrayın
  2. unu tuzu ve biberi ciğerle karıştırın kızgın yağda  kızartın 
  3.  kızarmış patetes ve soğanla servis yapın

afiyet bal şeker olsun

No comments:

Post a Comment